Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Taustat, historia, toiminta ja seuraukset.

Raitapaita fixasi 1998s pelin lopputuloksen !

21.03.2011, kimmoke

Kalervo Kummolalle ja Harry Bogomoloffille !

Kale ja Bogo !

Kun vuosia ummistetaan silmänsä pienille ja keski-suurille ongelmille, ylenkatsotaan harrastajia ja heidän perheitään eli maksajia sekä niitä situoutuneita toimijoita niin Jääkiekkoliiton sisällä kuin ulkopuolellakin jotka haluavat tehdä asioita vain hyvin ja oikeudenmukaisesti, joudutaaan jossain vaiheessa oikeasti ongelmiin, siis todellisiin ongelmiin kuten nyt on jouduttu !

Jostain syystä Harry Bogomoloffin vastuualueilla ja ruhtinaskunnassa menee aina kaikki mahdollinen ”piippuun” eikä mihinkään puututa, vaan syyttömien ja jo kärsivien kohtalot huononnetaan entisestään !

Harry, sinun valtakunnassasi kiusataan ja syrjitään jopa 10-vuotiaita lapsipelaajia, puhkotaan juuri heidän vanhempiensa autojen renkaita jäähallin parkkipaikoilla vanhempainkokouksen aikana , uhkaillaan heitä seuraamuksilla heidän lapsilleen jos he tuovat asiansa julkisuuteen, hyväksytään se että Jääkiekkoliiton toimistolla vaaditaan naistuomareilta seksi- ja muita palveluja vaihdossa parempiin pelinimeämisiin, hyväksytään että nuorten erotuomarinalkujen tilaisuudessa Jääkiekkoliiton kouluttaja turvautuu raakaan väkivaltaan ja joutuu yöksi poliisiputkaan, pelataan valtakunnallisesa sarjassa edustuskelvottomilla pelaajilla jotka pelaavat humalassa ja aurinkolasit päässä, väärennetään yhdessä Aluehallituksen jäsenten kanssa pöytäkirjoja joissa päätetään Jääkiekkoliiton sääntöjenvastaisista syrjivistä toimista yksittäisiä henkilöitä kohtaan jotka eivät ole syyllistyneet yhtään mihinkään, maksetaan pimeitä vaitiolokorvauksia, väärennetään sarjataulukoita ja pelien lopputuloksia mutta unohdetaan se:

”Että kun aina vaan alaspäin valuvat toimintatavat tulkitaan joka kerroksessa eri tavalla, juuri sitä todellisuutta ja niiden ihmisten usein pienempien tarpeiden valossa, tulee esille myös aivan eri tapoja ”tehdä asiat juuri niin kuin vain minun etujen mukaista on”, ilman että kukaan puuttuu asioihin edes vaadittaessa !

Tällä kertaa vaan sattui käymään niin että lööppilehti IL joka ei yleensä reagoi juuri mihinkään, äkkäsi väärin kohdellun -98 syntyneiden joukkueen vanhemman joka korotti ääntään mutta joka sattui myös olemaan julkisuuden henkilö
ja teki hänestä ”lööppi-keijon” tarkoituksella myydä sinä päivänä pari tabloidia lisää mutta välittämättä siitä mitä oikeasti ottelussa oli tapahtunut !

Tässä ilmapiirissä olemme jääkiekossa tottunet elämään ja ennen kaikkea maksamaan !”

Odotan mielenkiinnolla millä tavoin nyt pyritään hiljentämään syntyvää hämminkiä, kieltämällä ja uhkaamalla, kenties harhauttamalla ”mitääneioleoikeastitapahtunut”-tyyliin, kuten tähänkin asti ! Tätä varten pitäisi pystyä uskottavasti leimaamaan ”lööppi-keijo” , ”hullu-keijoksi”, ja se ei tule onnistumaan !

Asiaa ei myöskään tule kaataa niiden vasta palkattujen Jääkiekkoliiton erotuomarivastaavien niskaan jotka nyt joutuvat olemaan asian kanssa lirissä, koska mallit ja toimintatavat sekä ennakkotapaukset nyt tapahtuneelle ovat jo täyttäneet kymmenen vuotta !

Kale, kun alaiset sössivät, sinä joudut siivoamaan. Tämän asian joudut korjaamaan ennen kuin ensi kesänä jäät pois hommista ja siirryt ”kunniapuhenjohtajaksi”, valitettavasti !

”1998-syntyneiden pelissä, saman sarjan eräässä toisessa joukkueessa toimihenkilönä toimiva ja nyt siis raitapaitana häärivä henkilö, päätti fixata ottelun lopputulos siten että se palvelisi nimenomaan hänen johtatamaansa joukkuetta joka myös halusi saman sarjan play-off viivan yläpuolelle. Hänen joukkueensa kannalta tasapeli tässä hänen tuomitsemassaan ottelussa olisi kaikkein paras lopputulos ja tämän hän myös järjesti hylkäämällä maali, mutta hyväksymällä maali toiselle joukkueelle kun peli todellisuudessa oli poikki edellisen, siis hyväksymättömän maalin johdosta, eli 3 – 5 maalista tulikin 4 – 4 maali !”

Harry, sinun vastuualueellasi taas ! Tervetuloa selittämään tämä pois, mutta tällä kertaa myös julkisesti !


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *