Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Taustat, historia, toiminta ja seuraukset.

Nyt on pakko pysähtyä ja tehdä jotain !

22.11.2012, kimmoke

Alla linkin takana video Jokerien Ben Eavesin tyrmäysajosta Euro- Trophy ottelussa Färjestadia vastaan Karlstadissa viime sunnuntaina. Tämä on järkyttävää ja tulee tyhjentämään katsomot entisestään ja vähentämään harrastajia. Menetämme samalla entistä enemmän tulevaisuuden prospekteja.

Valmennusoppimäärät EIVÄT TUNNE TÄLLAISTA ”TAKLAUSTA” MILLÄÄN OSA-ALUEELLA ! Aloitetaan tästä kun arvioimme teon ”puhtautta” !

Näistä ajamisista viime vuosina joita emme ole saaneet pois eikä edes hallintaan tulee SUURIA ongelmia. Jokainen tällainen ajo on; kosto, ulosottaminen, sekoilun alottaminen tahallaan tai täydellisen narsistin esiintyminen sisempänä itsenään yht’äkkiä ja jopa pelitilanteen ulkopuolella

Oikea, johtamiseen perustuva erotuomaritoiminta kontrolloi tällaisia lieveilmiöitä. Nykyinen ”kaikki dumaa”, läsnäolematon tuomaritoiminta vapauttaa nämä yksilöt vapaaseen lentoon ja esiintymiseen.

Suurimpiin sekoiluihin kuuluva ”Kansainvälinen erotuomarivaihto” toi viikko sitten uuden ilmiön: Päätuomari X oli paikkaavinaan Saksalaisen kolleegansa epärointiä, mutta sääntövirheellä ! Kärpät oli Pelicansin takaa-ajovaiheessa pelannut kuudella kenttäpelaajalla, kolme omalla siniviivalla, kolme hyökkäyssiniviivalla, luukku kiinni. Piti tulla joukkuerangaistus joukkueelle joka johti mutta tulikin pelkkä paitsioaloitus. Samalla ajettiin linjatuomarin yli, joka oli tehnyt oikean ratkaisun ?

Halutaanko oikeasti omaan liigaamme ulkomaalaisia tuomareita, samoja jotka sekoilevat ja sotkevat MM-kisoissa ?? Nyt jo kieltäytyy MM-kisoista huomattava määrä tähtipelaajia loukkaantumispelosta ja siitä että pelien lopputulokset voivat ratketa miten sattuu !

Kurinpito:

Viimeisin farssi on nyt Ilkka Pikkaraisen kaksi ottelua hyllyä, Ville Mäntymään ajamisesta tajuttomaksi useaksi minuutiksi ja ambulanssikuntoon ! Millä perustein tämä päätös korreloi esimerkiksi Ville Peltosen saamaan neljään otteluun ? Peltonen sai todennäköisesti jälkikuritusta taannoisesta Jokerit – IFK hässäkästä, ainakin näyttää siltä ? Tässä Euro Trophyottelussa Jääkiekköliitto joka myöntää kv-otteluluvat olisi ollut ainoa mahdollinen kurinpitäjä (no, poliisin ja oikeusjärjestelmän lisäksi) eikä kuten nyt, vallaton SM-Liiga !

Pitää tehdä valtava, vakava suunnanmuutos: J-P Vuorinen, Arto I Järvelä ja ”tuuri”-kurinpitäjät (tällä hetkellä Liusjärvi) pois VÄLITTÖMÄSTI ennen kuin tulee lisää vahinkoa.

Suomen liigojen (SM-, Mestis ja A-jun) tämän hetkinen loukkaantumiskirjo on pahin koskaan ! Samalla on vakavien loukkaantumisten määrä nousussa. Tähtipelaajia telakakalla pitkiä aikoja. Huippu- ja ammattikiekkoiluun ei voida kertakaikkiaan soveltaa harrastejohtamista amatöörien ohjauksessa !

Luulisi huomattavan seuraavia seikkoja:

Kenttä, tuomarit, pelaajat ja yleisö nauravat Vuoriselle ja Järvelälle sekä kurinpidolle. Kurinpitopäätöksiä odoteltaessa pyöritetään pubeissa ja työpaikoilla tombolaa ja lyödään köyhän miehen vetoja kurinpitopäätöksestä; Yksi vai kaksi peliä kun oikea päätös olisi kymmenen, kaksikymmentä tai kaksi vuotta.

Kannattaisi kuunnella niin toimitusjohtajia, valiovalmentajia kuin pelaajia ja niitä oikeita, harvoja tuomareita sekä lääkäreitä (eniten Ortopedejä),  mitä mieltä he ovat ammattilaisina silloin kun TV-valot ovat sammuneet !  He kokevat oikeata ja oikeutettua huolta nykytilanteesta !

”Turvakaukalo”-puhe on lässytystä:

Kovat, kaksirunkoiset, 122 sm korkeat ”killer-laidat” ovat olleet panassa jo kohta 13 vuotta NHL:ssä, AHL:ssä ja Canadian Hockey Leaguessa (junnusarjat). Kuvitelkaa puhdasta taklausta jossa taklattu törmää, vaikka käsivarsi edellä, hitaan ajoneuvon nopeudella ehdottomaan ja jopa terävään esteeseen. Näistä seuraa ne tutut kymmenet ”näkymättömät” ”ylä- ja alavartalo”-vammat !

Oikea laita/kaukalo tehdään yksirunkoisena ja joustavana, 107 sm korkeaksi oikeaksi osaksi jääkiekkopeliä. Nykyisten kaukalpoiden korvaaminen näillä maksaa puolet – saman verran kuin yksi ulkomaalainen tuontipelaaja ! Miten tätä voidaan selittää mm J-P Vuorisen suulla, säästämiseksi ?

Väärä laita ja toistakymmentä pelaajaa  rikki vai yksi ulkomaalaispelaaja vähemmän, puolet kaudesta ja samalla parempi, näyttävämpi ja turvallisempi jääkiekkopeli ?

NHL ei todennäköisesti enää esiintyisi Ilmalan Hartwallissa ilman ”turvakaukaloita !


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *